Sport en recreatie: de HPRC koffer

Koffers zijn er in vele soorten en maten. Meestal wordt een koffer gebruikt voor als u op vakantie gaat. Vaak kiezen mensen dan voor de bekende koffer waar een olifant op kan gaan staan, maar steeds vaker kiest men ook voor een zachte koffer. Of als men een weekendje weg gaat, dan kiest men vaak voor een weekend tas of een kleine trolleykoffer. Maar er zijn ook andere momenten, als alleen vakantie, waarop u een koffer nodig heeft. Een bekend voorbeeld is een bijvoorbeeld een gereedschapskoffer die u privé gebruikt. Maar ook voor zakelijke doeleinden worden steeds vaker koffers gebruikt. Een goed voorbeeld is een monteur van kopieermachines. Als hij naar een klant gaat, neemt hij een stevige koffer met daarin al zijn gereedschap en de meest voorkomende (te vervangen) onderdelen mee. En zo zijn er nog veel meer momenten op te noemen waarop je een koffer nodig hebt. 

HPRC koffer

Een HPRC koffer is geen traditionele koffer. Gewone koffers hebben geen vulling, maar deze koffers hebben dat wel (meestal plukfoam). Deze koffers worden meestal door bedrijven gebruikt. Zij vervoeren hier bijvoorbeeld fotoapparatuur mee. Door het plukfoam wordt de apparatuur extra beschermd, deze beschadigd op deze manier niet zo snel. Het gaat tenslotte toch vaak om dure apparatuur en die vervoer je niet zo maar in een gewone tas. Omdat HPRC koffers lichtgewicht koffers zijn, zijn ze makkelijk mee te nemen. De koffers zijn tevens waterdicht (tot 10 meter onder water), dit is uiteraard erg belangrijk wanneer er dure apparatuur in de koffer vervoerd wordt. En nog een ander belangrijk punt is dat deze koffers erg sterk zijn, ze kunnen zeker tegen een stootje. Als u zo'n koffer koopt, krijgt u levenslange garantie, wat natuurlijk erg prettig is. Deze koffers zijn online te bestellen, maar u kunt ze ook in de traditionele, speciaalzaken kopen. De HPRC koffers zijn er in heel veel soorten (bijvoorbeeld trolleykoffers, schouderkoffers, etc.) en maten. Ook kunt u uit verschillende vormen koffers kiezen en als u een uitschuifbaar handvat wilt, dan is dat ook mogelijk. Mogelijkheden genoeg, dus er zit altijd wel een koffer bij die geschikt is voor u. Als u niet exact weet welke koffer geschikt is voor u, kunnen de medewerkers van deze speciaalzaak u hierbij uiteraard heel goed adviseren. En uiteraard kunt u op de websites ook veel informatie vinden over alle soorten en maten. 

Kiest u voor een HPRC koffer, dan kiest u voor kwaliteit waar u de rest van uw leven mee vooruit kunt! Veel succes met het uitzoeken van de voor u geschikte koffer en veel plezier er mee!


Delen