Kies voor vrijheid, avontuur en meer voordelen met een Dethleff camper!

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een all inclusive-reis met een volledig verzorgd hotelarrangement. Maar ook kun je een huisje huren, in een tent bivakkeren op een camping, een stacaravan betrekken of met de camper gaan. De laatste optie, vakantie vieren in een camper, is populair in Nederland. Momenteel rijden er ruim honderdduizend campers in ons land rond. Vooral Dethleffs campers en Weinsberg campers uit Amsterdam of andere verkoopplekken zijn populair. Wat maakt campers, specifiek de Dethleffs campers, nu zo aantrekkelijk? Waarom kiezen veel mensen ervoor om erop uit te trekken met een camper?  

Geniet van vrijheid en gemak

Als grootste pluspunt van campers geldt dat je met dit vervoersmiddel maximaal profiteert van mobiliteit en vrijheid. Met Dethleffs campers kun je gaan en staan waar je maar wilt. Wanneer je ergens een nachtje wilt blijven, is het heel simpel: je parkeert jouw camperwagen en kunt direct vakantie gaan vieren. Voordelig aan campers is dat je alle inboedel, kleding, bestek, pannen en benodigde vakantiespullen direct bij de hand hebt. Het enige dat je thuis hoeft te doen is het boeltje inpakken en op pad gaan. 

Snel en voordelig vervoer 

Een camper van Weinsberg uit Amsterdam of een Dethleff is een investering die je eenmalig doet, waarna het grote genieten direct kan beginnen. Prettig is dat je, anders dan bij een caravan waarbij een snelheidslimiet geldt, lekker stevig kunt doorrijden. Je mag namelijk net zo hard rijden als andere verkeersdeelnemers en bent dus sneller op je bestemming. Verder krijg je korting op de wegnetbelasting, het zogeheten kwarttarief. Dit scheelt jaarlijks ruim 2500 euro. Dat is een fikse besparing. Campervakanties zijn voorts ook voordelig omdat je op veel plekken gratis of voor weinig geld kunt bivakkeren. In tal van Europese landen zijn gratis camperplaatsen te vinden, die je een hoop centen besparen. En tenslotte is de keuze voor de aankoop van een Weinsberg camper relatief goedkoop, omdat in veel plaatsen een camper gewoon gratis bij huis neergezet mag worden.  

Ruime keuze aan modellen en varianten

Er zijn tal van campermodellen, merken en soorten te vinden. Voor elk is er wel wat wils op de markt. Of je nu een compacte, kleinere camper zoekt voor twee personen of een groot model voor het hele gezin: alles is mogelijk! Let er wel op dat je voor campers die zwaarder wegen dan 3500 kilogram een aparte C1-rijbewijs dient te hebben. Kies je voor een lichtere camper, dan mag deze gewoon met een B-rijbewijs bestuurd worden. Alvast veel plezier toegewenst met jouw toekomstige camper. Geniet van de vrijheid en ruimte!

 


Delen